Gå til hovedindhold

Nyhedsarkiv

38 resultater

Medieomtale

Nedenstående medieomtale er ikke en udtømmende liste, men resuméer og links til omtale i aviser, radio og TV, med både tematisk og holdningsmæssig bredde

Aktivitetsoversigt

(ARKIV) Her finder du en oversigt over aktiviteter, hvor Kattegatkomitéen har medvirket på den ene eller anden måde

Tidligere trafikminister i spidsen for Kattegatkomité

NYHED: Kattegatkomitéen skærper nu sin indsats for en fast Kattegatforbindelse. Tidligere trafik- og miljøminister Jens Kampmann er udpeget som formand, og næste større aktivitet bliver en konference om den faste Kattegatforbin­delse den 5.oktober 2009

En fast Kattegat-forbindelse vil være en stor gevinst for samfundet

NYHED: Kattegatkomitéen offentliggør i dag den første analyse af samfundsøkonomien ved en fast forbindelse over Kattegat, og konklusionen er entydig: Det vil være en samfundsøkonomisk god investering, skabe yderligere dynamik og vækst i Danmark samt reducere CO2 udslippet.

Klar klima-gevinst ved en fast forbindelse over Kattegat

NYHED: En fast Kattegatforbindelse vil betyde en revolution i trafikmønsteret mellem vest og øst i Danmark og reducere den danske CO2 udledning med knap en halv mio. tons årligt. Borgmester Nicolai Wammen opfordrer til, at det danske samfund hurtigst muligt høster denne klima-gevinst.

Wammen: Fremryk beslutning om en fast forbindelse over Kattegat

NYHED: Århus-borgmester Nicolai Wammen byder den nye transport-minister velkommen i jobbet med en opfordring: Beslutningen om en fast forbindelse over Kattegat bør fremrykkes fra 2013 til 2011.