Vælg Nyheder

Kattegatkomitéen udsender pressemeddelelser til medierne ved større nyheder af generel interesse. Ældre nyheder og pressemeddelelser  samt udpluk af medieomtale og nyhedsbreve kan ses her i kronologisk orden.

Hvad søger du?
Seneste nyheder
Arkiv: Nyheder
Arkiv: Nyhedsbreve
Arkiv: Aktiviteter
Arkiv: Medieomtale

Ældre nyheder

11 aug

Samtlige folketingskandidater får en opfordring fra Kattegatkomitéen

NYHED: Kattegatkomitéen, som arbejder for etableringen af en fast forbindelse over Kattegat, sender i dag brev ud til alle ca. 700 folketingskandidater. Hensigten er at gøre kandidaterne opmærksomme på, at en ny og bedre infrastruktur er nødvendig for at skabe et sammenhængende Danmark og dermed forbedre landets internationale konkurrenceevne. Og det kan lade sig gøre helt uden statsfinansiering! Sådan skriver Kattegatkomitéen i en pressemeddelelse tirsdag d. 30. august 2011.
29 mar

Konsekvenser ved lukning af færgeruten Aarhus-Kalundborg vil kunne løses af en fast Kattegatforbindelse

NYHED: Kommuner vil i dialog om lukningen af ruten mellem Kalundborg og Aarhus, lyder det i en pressemeddelelse fra de to kommuner, d. 24. marts 2011. I en henvendelse til transportministeren og trafikordførerne lægger rådmand for Teknik og Miljø, Laura Hay og borgmester Nicolai Wammen sammen med Kalundborgs borgmester op til dialog og proces om sikring af en rute mellem Aarhus og Kalundborg og fremkommeligheden for godstransporten.