Gå til hovedindhold

Ældre nyheder

33 resultater

Tidligere trafikminister i spidsen for Kattegatkomité

NYHED: Kattegatkomitéen skærper nu sin indsats for en fast Kattegatforbindelse. Tidligere trafik- og miljøminister Jens Kampmann er udpeget som formand, og næste større aktivitet bliver en konference om den faste Kattegatforbin­delse den 5.oktober 2009

En fast Kattegat-forbindelse vil være en stor gevinst for samfundet

NYHED: Kattegatkomitéen offentliggør i dag den første analyse af samfundsøkonomien ved en fast forbindelse over Kattegat, og konklusionen er entydig: Det vil være en samfundsøkonomisk god investering, skabe yderligere dynamik og vækst i Danmark samt reducere CO2 udslippet.

Klar klima-gevinst ved en fast forbindelse over Kattegat

NYHED: En fast Kattegatforbindelse vil betyde en revolution i trafikmønsteret mellem vest og øst i Danmark og reducere den danske CO2 udledning med knap en halv mio. tons årligt. Borgmester Nicolai Wammen opfordrer til, at det danske samfund hurtigst muligt høster denne klima-gevinst.

Wammen: Fremryk beslutning om en fast forbindelse over Kattegat

NYHED: Århus-borgmester Nicolai Wammen byder den nye transport-minister velkommen i jobbet med en opfordring: Beslutningen om en fast forbindelse over Kattegat bør fremrykkes fra 2013 til 2011.

Kattegatkomiteen inviterer transportminister til drøftelse om fast forbindelse over Kattegat

BREV: "Som du ved, er der en række aktører der arbejder ihærdigt for at få etableret en fast forbindelse over Kattegat, ikke mindst Kattegatkomitéen. Vi vil meget gerne – og snarest muligt – invitere dig til en drøftelse af hvilke positive effekter en fremrykning af principbeslutningen fra 2013 til 2011, vil medføre.", skriver komiteen blandt andet.

Transportministeren takker ja til møde med Kattegatkomitéens udvidede formandskab

NYHED: Transportminister Hans Christian Schmidt har takket ja til et møde med Kattegatkomitéens udvidede formandskab ved formand Jens Kampmann, regionsrådsformand i Midtjylland Bent Hansen, formand for KKR i Midtjylland Anders G. Christensen og borgmester i Århus Nicolai Wammen.