Gå til hovedindhold

Grundfos ind i kampen for ny bro

NYHED: Grundfos, Region Midtjylland og Kattegatkomitéen inviterer alle interesserede til fyraftensmøde. Emnet er en fast Kattegatforbindelse og dens betydning for det jyske erhvervsliv og arbejdsmarked.

 • Læs op

Indhold

  Den 24. januar 2011 er der debatmøde om en fast Kattegatforbindelse på Grundfos i Bjerringbro.

  På mødet vil Grundfos’ koncernbestyrelsesformand Niels Due Jensen give et bud på, hvilke perspektiver Grundfos kan se ved en fast Kattegatforbindelse.

  "Den vil betyde helt nye muligheder for det danske erhvervsliv. Når Østjylland og hovedstadsområdet knyttes tættere sammen, får vi et helt nyt Danmarkskort med et meget større arbejdsmarked. For en virksomhed som Grundfos betyder det, at vi vil få lettere ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. I det hele taget vil en fast Kattegatforbindelse være med til at styrke Danmarks konkurrenceevne i international sammenhæng. Derfor er det vigtigt, at der snarest muligt bliver truffet en principbeslutning om at etablere forbindelsen," siger Niels Due Jensen.

  Hansen og Kampmann
  På mødet er der også oplæg fra Regionsrådsformand Bent Hansen. Han vil bl.a. komme ind på, hvad en fast Kattegatforbindelse betyder for væksten og infrastrukturen i Region Midtjylland.

  Endelig vil Kattegatkomitéens formand Jens Kampmann give en status på arbejdet med at få truffet en beslutning om forbindelsen.

  Mødet holdes som et fyraftensmøde, der er åbent for alle interesserede. Blandt deltagerne er politikere og erhvervs- og organisationsfolk, ligesom pressen også er inviteret.

  Læs hele pressemeddelelsen her

  Sidst opdateret: 3. oktober 2023