Gå til hovedindhold

Kattegatkomitéen hilser ny transportminister velkommen!

NYHED: Formand for Kattegatkomitéen Jens Kampmann, har inviteret den nyudnævnte transportminister Henrik Dam Kristensen (S), til at fortsætte det gode samarbejde mellem Kattegatkomitéen og Transportministeriet.

  • Læs op

Indhold

    I et brev til transportministeren, afsendt d. 11. oktober 2011, hilser Jens Kampmann Henrik Dam Kristensen velkommen som ny transportminister, og inviterer til et møde mellem ministeren og Kattegatkomitéens formandskab.

      I brevet skriver Jens Kampmann bl.a.:   ’Allerførst vil jeg gerne ønske dig tillykke med udnævnelsen til ny transportminister. Som formand for Kattegatkomitéen ser jeg frem til et frugtbart samarbejde med dig. Det glæder mig, at undersøgelse af Kattegatforbindelsen indgår i regeringsgrundlaget.’   ’Kattegatkomitéens formandskab har haft regelmæssige møder med tidligere transportminister Hans Christian Schmidt i løbet af det seneste år. Der var aftalt et møde til afholdelse den 30. september 2011, som imidlertid blev udskudt på grund af folketingsvalget og den nye regeringsdannelse. Men nu, hvor du er på plads som ny minister, vil jeg anmode om et nyt møde snarest belejligt. På mødet vil vi gerne præsentere Kattegatkomitéens arbejde og mål samt den dialog, vi har haft med tidligere transportminister Hans Christian Schmidt om at nå frem til et beslutningsgrundlag for en fast Kattegatforbindelse. Det er vort håb, at den positive dialog vil kunne fortsætte.’   Kattegatkomitéens sekretariat vil nu tage kontakt til Transportminsteriets sekretariat, mhp. at finde et mødetidspunkt.

    Sidst opdateret: 3. oktober 2023