Gå til hovedindhold

Kattegatkomiteen inviterer transportminister til drøftelse om fast forbindelse over Kattegat

BREV: "Som du ved, er der en række aktører der arbejder ihærdigt for at få etableret en fast forbindelse over Kattegat, ikke mindst Kattegatkomitéen. Vi vil meget gerne – og snarest muligt – invitere dig til en drøftelse af hvilke positive effekter en fremrykning af principbeslutningen fra 2013 til 2011, vil medføre.", skriver komiteen blandt andet.

 • Læs op

Indhold

  Kære Hans Christian Schmidt

  Vi vil allerførst gerne ønske dig hjertelig tillykke med udnævnelsen til Transportminister. Det er jo et job som byder på særdeles mange spændende og udfordrende opgaver, og som også giver plads til at tænke visionært, i forhold til at få trafikinfrastrukturen i Danmark til at matche de krav der stilles i en globaliseret verden.

  I Kattegatkomitéen er vi derfor meget glade for de positive signaler om dialog som du allerede har sendt i relation til en drøftelse af en fremrykning af principbeslutningen om en fast forbindelse over Kattegat fra 2013 til 2011.

  Som du ved, er der en række aktører der arbejder ihærdigt for at få etableret en fast forbindelse over Kattegat, ikke mindst Kattegatkomitéen. Vi vil meget gerne – og snarest muligt – invitere dig til en drøftelse af hvilke positive effekter en fremrykning af principbeslutningen fra 2013 til 2011, vil medføre. Vi håber derfor, at du snarest belejligt vil afse tid til et møde med os. Vi er gerne værter ved et sådant møde, men kommer også gerne til København.

  På forhånd tak for et positivt svar.

  Sidst opdateret: 3. oktober 2023