Gå til hovedindhold

Stor Kattegatkonference i Aarhus på mandag d. 28. marts 2011

NYHED: Ingeniørforeningen, IDA Østjylland og Akademisk Arkitektforening afholder en faglig konference om en fast forbindelse over Kattegat, på Ingeniørhøjskolen i Århus.

  • Læs op

Indhold

    Hvordan vil en fast Kattegatforbindelse påvirke Danmark i fremtiden? Hvad vil den betyde for den trafikale infrastruktur? Hvordan vil den påvirke natur og miljø? Hvilke konsekvenser får den for erhvervsudviklingen i forskellige regioner? Og hvilke økonomiske og sociale påvirkninger vil vi komme til at se? Mandag d. 28. marts samles en række af landets førende eksperter til den hidtil største konference om en fast Kattegatforbindelse. Konferencen hedder ”København-Aarhus på en time?”. Konferencen arrangeres af Ingeniørforeningen, IDA Østjylland og Akademisk Arkitektforening i samarbejde med Ingeniørhøjskolen i Århus.  Formålet med konferencen er at give Kattegatdebatten flere nuancer og mere faglig dybde som baggrund for en eventuel politisk beslutning om etablering af en fast forbindelse mellem Jylland og Sjælland.  Konferencen har mere end 120 deltagere, heriblandt en række folketingspolitikere samt lokale og regionale politikere. 

    Konferencen finder sted mandag den 28. marts 2011 fra kl. 9.30 til 16.30, Ingeniørhøjskolen i Århus, Dalgas Avenue 2, 8000 Aarhus C. Pressen er velkommen.  KONTAKT · Anne-Mette Hoff, udviklingskoordinator, Ingeniørforeningen IDA: 3318 9789, amh@ida.dk

    Sidst opdateret: 3. oktober 2023